As Seen On:
 

 

Όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους πετύχαν με το ClinicSoftware.com

Ολοκληρωμένο λογισμικό

Η ιστοσελίδα Clinic Software.com προσδίδει σε ολόκληρη την επιχείρηση σου μια ματιά 360 μοιρών όσον αφορά τους πελάτες,τις συναντήσεις και διευκολύνει την συνεργασία σε όλο τον οργανισμό σου,βοηθώντας σε να χτίσεις δυνατές σχέσεις με τους πελάτες που θα αντέξουν στον χρόνο έτσι ώστε να διευθύνεις και να μεγαλώσεις την επιχείρηση σου.Αύξησε τις πωλήσεις σου.Εξοικονόμησε χρόνο.Οργανώσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρήγορη κράτηση μέσω διαδικτύου

Οδηγώντας τους πελάτες στην κράτηση μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα σου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αρχίσεις να κανονίζεις περισσότερες συνεδρίες από κάθε συσκευή για νέους αλλά και για παλιούς πελάτες ,χάρις στην πλήρως ανταποκρινόμενη σε πραγματικό χρόνο σύνδεσης με το λογισμικό μέσω διαδικτύου από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διοικητικό μαρκετινγκ

Με την εξαιρετικη αυτόματη τεχνολογία μαρκετινγκ ,προσφερόμαστε να αναλάβουμε πολλες από τις οργανωτικές δυσκολίες της δουλειάς,και προσφέρουμε τα εργαλεία για να παραμείνουν όλα τακτοποιημένα,μια επιχείρηση μπορεί να αξιοποιήσει την εισροή των κρατήσεων της έτσι ώστε να αρχίσει να παρουσιάζει επιχειρηματικά αποτελέσματα.Αυτοματοποιώντας διαφορετικές δραστηριότητες μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο για να μεγαλώσει η επιχείρηση σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ενεργοποιώντας έναν αυτοματισμό, στην πραγματικότητα ενεργοποιείτε την επιχείρηση και ενεργοποιείτε τον κινητήρα που κινεί σκανδάλες και ενέργειες από βήμα προς βήμα μέχρι να φτάσουν στο στόχο και στο τέλος της ακολουθίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ

Ένας ισχυρός πελάτης είναι ένα άτομο που έχει δείξει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες φόρμες για να προσελκύσετε περισσότερους δυνατούς πελάτες από τον ιστότοπό σας, τα κοινωνικά μέσα και τα ιστολόγιά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Σας βοηθά να οργανώσετε με οργανωμένο τρόπο όλα τα στοιχεία που απαιτούν τα μηνύματα που θέλετε να κάνετε από τα διάφορα δημογραφικά στοιχεία έως το ιατρικό υλικό, τις διαφορές και τα διαγράμματα χρήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΓΙΑ iPhone και Android

Γίνετε ιδιοκτήτης της εφαρμογής: Δημιουργήστε γρήγορα και αξιοποιήστε τη δική σας εξιδεικευμένη εφαρμογή που θα συμπεριλαμβάνει αλλά και εντυπωσιάζει τους πελάτες. Οι λύσεις του ClinicSoftware.com σας επιτρέπουν να το επιτύχετε αυτό γρηγορότερα, παρέχοντας την τέλεια εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε δημιουργικές λύσεις και να ανοίξετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για την επιχείρησή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μη ξεχνάς να σκέφτεσαι την κινητή λύση

Όταν σκέφτεσαι τις λύσεις λογισμικού ,είναι σημαντικό να σκέφτεσαι ότι η σύγχρονη ομάδα είναι πάντα διαθέσιμη ,πάντα συνδεδεμένη και εκπληκτικά κινητή.Όταν αναλογίζεσαι οποιοδήποτε νέο εργαλείο ,συμπεριλαμβανομένου του ClinicSoftware.com ,πρέπει να διαβεβαιώνεις ότι η τεχνολογία βελτιώνει αυτή την αλλαγή στην παραγωγικότητα και ταιριάζει στην υπάρχουσα ροή της ομάδας σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πουλώντας προιόντα διαδικτυακά
παράγονται περισσότερες πωλήσεις

Η ιστοσελίδα είναι αυτή τη στιγμή ο κύριος οδηγός για σχεδόν κάθε επιχείρηση.Από οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα σου μέχρι πληρωμένες προωθήσεις και διαφημίσεις ,οι δυνατότηες της εταιρείας ειναι ψηφιακά ατελείωτες και έχει την ικανότητα να αυξάνει τις πωλήσεις της εταιρείας εκθετικά πουλώντας προιόντα διαδικτυακά και κλείνωντας διαδικτιακές συναντήσεις και πληρωμές για τους νέους πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάζοντας ειδοποιήσεις απευθείας από το καρπό σου

Τα έξυπνα ρολόγια κάθονται στον καρπό σου και σου λένε τι γίνεται.Πάνω από όλα ,αυτό προσφέρει το μεγαλύτερο αποτέλεσμα επειδή μπορείς να μένεις ενήμερος όταν βρίσκεσαι εκτός και να μην διακόπτεις αγενώς της δραστηριότητες σου για την δουλειά.Ένα έξυπνο ρολόι σου επιτρέπει να μένεις συνδεδεμένος και ενημερωμένος χώρις να διακόπτεις τις δουλειές σου διαρκώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΦΟΡΜΕΣ & ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Σε πραγματικό χρόνο, συνδέεται με tablets για να υπογράφονται οι φόρμες συγκαταθέσεις πελάτων, οι επιστολές και οι σημειώσεις. Αυτό έχει κάνει πολύ πιο εύκολο για τις επιχειρήσεις να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με την ομάδα τους για να οργανωθούν και να εξοικονομήσουν χώρο. Το ClinicSoftware.com είδε την προοπτική αυτής της δυνατότητας για το πώς οι επιχειρήσεις θα διαχειρίζονται τις σχέσεις των πελατών τους πιο έξυπνα.
 
 
 

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

ΣΩΜΑ, ΧΕΙΛΗ & ΠΡΟΣΩΠΟ
Το νέο λογισμικό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε και να παρακολουθήσετε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών χρησιμοποιώντας πραγματικές εικόνες και δείγματα. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να προσθέσετε μια ένεση ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία στο πρόγραμμα θεραπείας ενός πελάτη. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο και το σώμα για να καταγράψετε τη θέση τους και να παρακολουθήσετε την πρόοδοo τους.
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your Business

EVEN MORE VALUE
ClinicSoftware.com integrates with lots of web apps you already use (and some great new ones you’ll be thankful you found) to make running your business like never before.
 
 

 

We Provide First Class Professional Support!

We are Local! Located in the heart of the city in London Liverpool Street

 
 

Customer Success Stories

Join the Clinic Software ® Evolution

 
 

ClinicSoftware.com World (Shows, Awards, Press, On The Screen, On The Cover)

CS Customer: “ClinicSoftware.com were the only ones willing to adapt to you and the way you function, and the way you wanted your clinic to work, so that makes it special.”

READ MORE 
 
 

In UK Press

CS Customer: "ClinicSoftware.com is guaranteed to increase your profitability and empowers you to be in complete control of every aspect of your practice."

As Seen on: Olympia Beauty Cover, FACE, Aesthetic Journal, Aesthetic Medicine Magazine, Professional Beauty Magazine, CCR, Newspapers.

LEARN MORE
 
 

Cosmebeauté, Harley Street

“I’m glad I chose to migrate with ClinicSoftware.com. Things are sorted very quickly, I’ve had instances where I have had to add consent forms for new treatments and they have been added within the hour because I have had patients waiting. It’s a really good service.” See the Customer Success Stories for more.

SEE THE STORY
 
 

Manage all your Customers Direct Debits, Card Payments, Online Payments, Chip & Pin Payments

We’re here to help you Grow Sales, Save Time & Get Organized

 
Integrations
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your CRM Software. ClinicSoftware.com integrates with lots of apps you already use (and some new) to make running your business easier and save even more time.

Helpdesk & Training
 

We understand a customer clinic software system is a big step for a business to take and that’s why we are providing comprehensive training. There is a level of understanding we feel every client should target, and it’s our job to lead you quickly there.

Security & Data Protection
 

ClinicSoftware.com takes your privacy and data security very seriously. Registered with Data Protection Act, PCS DSS and GDPR compliant. Secure connections and Two-Factor authentication. Daily backups.