Τι είναι ο ΓΚΠΔ και πώς θα σας επηρεάσει ?

 

Ο νέος Γενικός Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) θα τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 και θα επηρεάσει όλους τους οργανισμούς που κατέχουν ή επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Ο ΓΚΠΔ θα:

  • Ανάδειξη νέων τομέων ευθύνης
  • αποδεικνύουν την ανάγκη των οργανισμών για συμμόρφωση
  • διασφαλίζει την επιβολή της συμμόρφωσης αυτής
  • αύξηση όλων των κυρώσεων κατά των οργανισμών σε σχέση με τον ισχύοντα νόμο περί προστασίας δεδομένων, τον οποίο θα αντικαταστήσει
 
 

Τι κάνει η UK2 για να συμμορφωθεί με τους νόμους του GDPR?

Η UK2 δεσμεύεται να τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας πληροφοριών, προστασίας της ιδιωτικής ζωής και διαφάνειας. Η UK2 διασφαλίζει ότι η προστασία και η διαχείριση όλων των δεδομένων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα, συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς και διασφαλίζει ότι ως εκτελών την επεξεργασία δεδομένων τηρούνται όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στο UK2 εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε συμβατοί. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους πελάτες μας ορισμένα από τα βασικά σημεία και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε.

Η UK2 Group είναι ένας παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η The Hut Group (γνωστή και ως "THG") είναι μια βρετανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στο Μάντσεστερ. Διαχειρίζεται πάνω από 100 διεθνείς ιστότοπους που πωλούν αγαθά ταχείας κυκλοφορίας ("FMCG") απευθείας στον καταναλωτή μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Από το 2015, οι πωλήσεις της The Hut Group πραγματοποιούνται κυρίως εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.Το 2017 η αξία της The Hut Group ξεπέρασε τα 2,5 δισεκατομμύρια λίρες, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο πολύτιμες ιδιωτικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 

Σχεδιασμένο για να σας εξοικονομεί χρόνο, Σχεδιασμένο για να σας αποφέρει περισσότερα χρήματα, Σχεδιασμένο για εσάς. Πλήρης έλεγχος σε πραγματικό χρόνο. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ